0341 352515 info@losenoord.nl

PURE & ORIGINAL KALKVERF

Pure & Original Kalkverf, voor als je eens iets anders wilt dan standaard witte muren! Kalkverf een mooi alternatief. De Kalkverf geeft een natuurlijke en robuuste uitstraling aan een ruimte. Wanneer er meerdere lagen van de verf worden aangebracht ontstaan er mooie kleurschakeringen, die een bijzondere structuur geven aan de muur. Kalkverf combineert vaak prachtig met andere materialen, zoals leer, hout en verschillende metaalsoorten. De combinaties met natuurlijke materialen zijn onze favoriet. De verweerde en doorleefde look die deze afwerking geeft past erg goed binnen een industrieel, een modern en een vintage interieur. Door de natuurlijke oorsprong van kalkverf blijft een ruimte warm en natuurlijk ogen.

fresco-drift-pure-original  fresco-cannonball-pure-original-3-web  fresco-cannonball-pure-original-3-web

KALKVERF SCHILDERSBEDRIJF

van Losenoord Schildersbedrijf

Van Losenoord Schildersbedrijf, is ster dealer van Pure & Original, met een schat aan ervaring en deskundigheid. Wij helpen u graag met al uw vragen. Of het nu gaat om de tips om het zelf aan te brengen, of door één van onze professionele schilders.

Kalkverf is een bijzonder matte verfsoort die gemaakt wordt van gebluste kalk. Hierdoor zijn er geen synthetische bindmiddelen nodig, met als resultaat dat deze verfsoort 100% duurzaam is en 100% mineraal. Kalkverf heeft echter nog meer voordelen:

  • Door de natuurlijke samenstelling kunnen de muren blijven ‘ademen’ en houden ze geen vocht vast;
  • Kalkverf is bacteriën- en schimmelwerend, het resultaat blijft dus lang mooi;
  • Kalk werkt brandvertragend, en is in het kader van de brandveiligheid dus een goede keuze;
  • De dekkingsgraad is heel hoog.

Hoewel je kalk misschien vooral met de kleur wit associeert, is kalkverf beschikbaar in een groot aantal kleuren. Vooral tijdloze natuurtinten als zand, mos en steen zijn op het moment erg populair, en daarnaast worden ook blauwe en groene tinten momenteel veel gebruikt. Kijk maar eens op de kleurenpagina.

PURE & ORIGINAL KALKVERF

Van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • De Pure & Original schilder!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.