0341 352515 info@losenoord.nl

Pure & Original Krijtverf

Pure & Original Krijtverf, voor als je eens iets anders wilt dan standaard witte muren, maar niet zo houdt van felle en drukke kleuren, dan is krijtverf een goed alternatief. Met Pure & Original Krijtverf creëer je een hele natuurlijke en matte uitstraling in een ruimte. De poeder zachte structuur van deze krijtverf zorgt voor een mooi contrast met andere materialen, zoals hout, stof of leer. Pure & Original Krijtverf past goed in een modern interieur, met een eigen sfeer, dankzij de natuurlijke grondstoffen krijg je een warme en krijt matte uitstraling in de ruimte.

classico-black-truffle-pure-original  classico-island-white-pure-original-web  Classico Belgian Wilderness

Pure & Original Krijtverf

Pure & Original Krijtverf is gemaakt van 100% natuurlijke pigmenten. Aan de verf wordt meer krijt toegevoegd dan normaal, waardoor het resultaat krijtmat en poederachtig is. Zo’n aaibare muur ziet er niet alleen prachtig uit, maar heeft ook nog eens een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van een met synthetische verf geschilderde muur.

De voordelen van Pure & Original krijtverf:

  • Door de natuurlijke samenstelling kunnen de muren blijven ‘ademen’ en houden ze geen vocht vast;
  • Krijtverf is bacteriën- en schimmelwerend, het resultaat blijft dus lang mooi;
  • De dekkingsgraad van Krijtverf is hoog
  • Krijtverf is op waterbasis

Krijtverf Schildersbedrijf

van Losenoord Schildersbedrijf

Van Losenoord Schildersbedrijf, is ster dealer van Pure & Original, met een schat aan ervaring en deskundigheid. Wij helpen u graag met al uw vragen. Of het nu gaat om de tips om het zelf aan te brengen, of door één van onze professionele schilders.

Pure & Original Krijtverf 

In tegenstelling tot kalkverf geeft krijtverf geen effect – het zorgt juist voor een egaal resultaat. Krijtverf is beschikbaar in 140 kleuren. Vooral de tijdloze natuurtinten als Wet Sand, Warm Grey, Seamoss en Canvas zijn op dit moment erg populair, en daarnaast worden ook Greek Sky en Libo Bay veel gebruikt.  Op de kleurenpagina staan alle kleuren die leverbaar zijn.

 

PURE & ORIGINAL KRIJTVERF

Van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • De Pure & Original schilder!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.