0341 352515 info@losenoord.nl

Pure & Original Marrakech Walls Schildersbedrijf

Pure & Original Marrakech Walls schildersbedrijf voor Betonlook geeft ruimtes een chique en robuuste uitstraling: modern en stijlvol tegelijk. Het schilderen van één of meerdere muren in deze stijl maakt een ruimte warm en interessant voor het oog. Betonlook is veelzijdig, omdat de uitstraling van beton uitstekend combineert met andere materialen, zoals hout, glas, metaal en leer. De creaties worden niet gecreëerd met echt beton, maar met een mineraalverf.

marrakech-walls-provincial-gold-pure-original   marrakech-walls-zinc-pure-original-web

marrakech-walls-elephant-skin-pure-original   marrakech-walls-kiwi-white-pure-original

 

Pure & Original Betonlook verf

Door meerdere lagen van deze verf op een authentieke spatelwijze aan te brengen ontstaat er een steeds wisselend patroon. De manier van aanbrengen met de spatel en de hand van de applicateur bepalen het uiteindelijke effect. Hoe meer korte slagen er kris kras gezet worden, hoe drukker het patroon zal worden. Het resultaat kan mat zijn, met een wolkerig effect, verschillende kleurnuances bevatten, of zelf hoogglans.

 

Marrakech Walls Betonlook

Om de betonlook te creëren gebruikt van Losenoord Schildersbedrijf, Marrakech Walls, een 100% minerale verfsoort die zeer milieuvriendelijk is. Marrakech Walls sluit de muur niet af, maar laat haar ademen. De Marrakech is een zeer ambachtelijk en veelzijdig product. Kijk hier voor meer informatie over de  Marrakech Walls van Pure and Original.

Marrakech Schildersbedrijf

van Losenoord Schildersbedrijf

Van Losenoord Schildersbedrijf, is ster dealer van Pure & Original, met een schat aan ervaring en deskundigheid. Wij helpen u graag met al uw vragen. Of het nu gaat om de tips om het zelf aan te brengen, of door één van onze professionele schilders.

Van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • De Pure & Original schilder!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.