0341 352515 info@losenoord.nl

Nieuws – van Losenoord Schildersbedrijf Putten

Het nieuws van, van Losenoord Schildersbedrijf uit Putten wordt hier regelmatig gepubliceerd.

GlansGarant Academy

Donderdag 17 maart reikte de GlansGarant Academy haar eerste certificaten uit, onder andere aan van Losenoord Schildersbedrijf uit Putten.. Samen met zes andere schildersbedrijven uit het hele land volgden Bart Vliek, Jan van de Pol, Bart van Barneveld en Steven van Essen de workshop over maximale klanttevredenheid aan het Deltion college in Zwolle. Doel van de workshop: perfect schilderwerk én een tevreden klant, hoe zorg je voor dat wow-gevoel?

GlansGarant Academy

GlansGarant is het schilder-onderhoudsabonnement voor huiseigenaren. Tien jaar lang een piekfijn onderhouden huis, met jaarlijks onderhoud en een volledige herschilderbeurt na vijf of zes jaar. De organisatie kent ruim 80 aangesloten schildersbedrijven, verspreid over het hele land. In deze regio vertegenwoordigt van Losenoord Schildersbedrijf dit abonnement als GlansGarant Schildersbedrijf.

Aan de GlansGarant Academy volgen de deelnemers workshops in het ‘wow-gevoel’, oftewel maximale klanttevredenheid. Aan de orde komen onder ander communicatie met de klant, omgangsvormen en service bij uitvoering. Het ‘Fraaiste abonnement van Nederland’ wil zo haar naam nog meer eer aan doen.

De felicitaties gaan naar de GlansGarant schilders van Van Losenoord Schildersbedrijf uit Putten.

GlansGarant Academy

Van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.