0341 352515 info@losenoord.nl

Plafond spuiten

Plfafond spuiten bij u op locatie, in de woonkamer, slaapkamer of in uw kantoor, daar voor bent u bij de vakschilder van “Van Losenoord Schildersbedrijf” op het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor het spuiten van wanden en plafonds met verf, muurverf of latex op locatie! Deuren, kozijnen en trappen spuiten wij met speciale spuitverf in alle gewenste kleuren!

muurverf spuiten  muurverf spuiten

Waarom wanden en plafonds spuiten op locatie?

Wanneer u een wand of plafond met een roller gaat witten of sauzen, ziet u na afloop altijd de banen die u heeft gerold.
Dit is bij het airless spuiten met latex niet het geval.
Het geeft een egaal en gelijkmatig resultaat zonder baanvorming.

Het spuiten met Latex muurverf op locatie:

Het (airless) spuiten van latex/ muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichbaar is. Terwijl als je wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat.

Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen:
Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spak og granol), kunnen door deze methode dus ideaal behandeld worden.

Wij hanteren zowel de traditionele airless spuittechniek als de unieke luchtondersteunende Easy spray spuittechniek. Voor het spuiten van muren en plafond gebruiken wij meestal het Airless systeem, zeker als de ruimtes leeg zijn en nevel geen bezwaar is. Tevens is dit systeem het meest geschikt voor grote opdrachten waar veel M2 gespoten dienen te worden.

Voor ruimtes waar veel afgedekt moet worden en nevel niet gewenst is nemen we vaak het Easy spray systeem van Wagner. Dit systeem is dan ook meer geschikt voor het spuiten van kleine ruimtes met weinig M2.

 

         Woning Utrecht                     SIGMA + PAYOFF RGB DE

De voordelen van het spuiten van wanden en plafonds op locatie;

Het spuiten van de wanden nog meer voordelen. Door de dikte van de laag dekt het alles en krijg je een egaal resultaat. Daarnaast zit er veel druk op latex spuiten zodat er snel gespoten kan worden. Om het spuitwerk nog sneller te laten verlopen gebruiken wij een grotere spuit straal waardoor u nu nog sneller de ruimte weer in gebruik kunt nemen. Spuiten kan in alle gewenste kleuren. U kunt nu dus een kleur uitkiezen die precies bij de rest van uw interieur past.

Waar spuiten wij de wanden en plafonds op locatie?

De schilders van Van Losenoord Schildersbedrijf spuiten muurverf op wanden en plafonds o.a.: Putten, Nijkerk, Garderen, Voorthuizen, Ermelo, Kootwijk, Ede, Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Uddel, Elspeet, Apeldoorn, Vierhouten, Zeewolde,Almere, Barneveld, Amersfoort, Eemnes, Amsterdam, Naarden, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Bilthoven, Soest, Laren en Den Bilt.
Spuitwerk op locatie

van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • De Pure & Original schilder!

Wilt u meer informatie of graag direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.