0341 352515 info@losenoord.nl

Pure & Original Schildersbedrijf

Wij zijn de trotse partner en exclusief Pure Original schilder en sterapplicateur van Pure & Original Nederland. Sinds 2011 werken wij intensief samen met Pure and Original. Hierdoor hebben wij niet alleen heel veel product kennis opgedaan over o.a. Krijtverf, Kalkverf en Marrakech Walls, maar weten wij ook de unieke sfeer van Pure and Original te vertalen naar u eigen project.

 

Pure & Original schilder

 

Sterapplicateur van Pure & Original wordt je niet zomaar. Wij zijn door Pure & Original geselecteerd voor een intensieve samenwerking met vakmanschap op te zetten. De Sterapplicateurs van van Losenoord Schildersbedrijf, zijn vakmensen die u project volledig uit handen kunnen nemen. Hierbij werken we veel samen met onze of jouw eigen binnenhuisarchitect of interieurstylist. Wij kunnen u zelf natuurlijk ook goed adviseren bij de kleur- en materiaalkeuze en voeren de projecten op een strakke en professionele manier uit.

Pure & Original aanbrengen

Als sterapplicateur zijn wij de aangewezen partij om projecten uit te voeren met de producten van Pure and Original. Wij beheersen de technieken en laten dit keer op keer zien in projecten. Niet voor niets worden wij veel gevraagd door Pure and Original zelf om projecten voor hun uit te voeren.

Pure & Original 

Pure & Original verf en kleuren

Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie verven voor binnen en buiten ook een enorm scala aan schitterende verf kleuren 143 om precies te zijn, die op handgeschilderde kleurkaarten als stalen te zien zijn in in onze winkel. Om een goed keuze te laten maken in soort verf, uitstraling en toepassing, staan wij samen met onze styliste graag voor u klaar.  

Wij zijn Pure & Original Sterdealer  voor de Gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Garderen, Uddel, Barneveld, Kootwijk, Otterlo, Harskamp, Apeldoorn, Lunteren, Zeewolde, Nijkerk en Amersfoort.

Kijk ook eens op onze andere websites voor meer inspiratie;

Van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • De Pure & Original schilder!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.