0341 352515 info@losenoord.nl

Pure & Original Schildersbedrijf

Wij zijn de trotse partner en exclusief sterapplicateur / schilder van Pure & Original Nederland. Sinds 2011 werken wij intensief samen met Pure & Original Nederland. Hierdoor hebben wij niet alleen heel veel productkennis, over de Krijtverf, Kalkverf en Marrakech Walls van Pure & Original, maar weten wij ook de unieke sfeer van Pure & Original te vertalen naar u eigen project.

Pure & Original Schildersbedrijf

van Losenoord Schildersbedrijf – Pure & Original

Sterapplicateur / schildersbedrijf van Pure & Original wordt je niet zomaar. Wij zijn door Pure & Original geselecteerd voor een intensieve samenwerking met vakmanschap op te zetten. De Sterapplicateurs van van Losenoord Schildersbedrijf, zijn vakmensen die u project volledig uit handen kunnen nemen. Hierbij werken we veel samen met onze of jouw eigen binnenhuisarchitect of interieurstylist. Wij kunnen u zelf natuurlijk ook goed adviseren bij de kleur- en materiaalkeuze en voeren de projecten op een strakke en professionele manier uit.

Pure & Original schildersbedrijf   Pure & Original schildersbedrijf   Pure & Original schildersbedrijf

Pure & Original door de vakschilder laten aanbrengen!

Als sterapplicateur zijn wij de aangewezen partij om projecten uit te voeren met de producten van Pure and Original. Wij beheersen de technieken en laten dit keer op keer zien in projecten. Niet voor niets worden wij veel gevraagd door Pure and Original zelf om projecten voor hun uit te voeren.

 

Pure & Original verf en kleuren

Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie verven voor binnen en buiten ook een enorm scala aan schitterende verf kleuren 143 om precies te zijn, die op handgeschilderde kleurkaarten als stalen te zien zijn in in onze winkel. Om een goed keuze te laten maken in soort verf, uitstraling en toepassing, staan wij graag voor u klaar. Ook kunt u bij ons terecht voor en goed en gedegen kleuradvies.

Wij zijn Pure & Original Sterdealer  voor de Gemeente Putten, Ermelo, Harderwijk, Garderen, Uddel, Barneveld, Kootwijk, Otterlo, Harskamp, Apeldoorn, Lunteren, Zeewolde, Nijkerk en Amersfoort.

Kijk ook eens op onze andere websites;

  1.  www.pure-and-original-vanlosenoordverf.nl

  2.  www.vanlosenoordverfenwand.nl 

Pure Original Schildersbedrijf

van Losenoord Schilderbedrijf

  • Ruim 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • Pure & Original Schildersbedrijf!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.