0341 352515 info@losenoord.nl

Schilderen met vakschilders van schildersbedrijf Putten

De schilder(s) van, van Losenoord Schildersbedrijf V.O.F. uit Putten, staan garant voor kwaliteit, een uitstekende service, strak schilderwerk en zeer tevreden klanten. Uiteraard rekenen wij als betere schilder het lage BTW-tarief (9%) op schilderwerk voor  bestaande woningen.

Wanden een andere kleur geven? Houtwerk onderhouden? De trap schilderen?

Schilder Sigma buiten schilderen kozijn   p&O facebook

Haal onze schilders erbij, dan wordt het pas echt mooi!

Een frisse verflaag maak kozijnen, meubels en vloeren als nieuw. En een goedgekozen kleur op de muur geeft direct sfeer. Maar wat is de beste tint? Welk type verf gebruik je en hoeveel heb je nodig? Hoe ga je te werk? Gaat u zelf aan de slag of laat u het doen?

De schilder die alles weet over kleuren, verf en behang!

Kleur is een kwestie van úw smaak en óns vakmanschap. Het blauw van uw keuze kan op een brede wand te donker zijn, of bij een bepaalde lichtinval te koel. Uw ideale behang is er misschien ook met een dessin dat geschikter is voor uw kamer. Onze schilder kan u hierin adviseren. En als u zelf gaat klussen, kan hij een stappenplan voor u maken. Dat werkt lekker efficiënt en voorkomt tegenvallend resultaten. Maar het allergrootste plezier dat hij u en uw huis kan doen is alles perfect voor u uitvoeren.

Niet zelf schilderen

Ziet u op tegen schuren, krabben, kliederen en opruimen? Laat alles aan de vakman over. Dan weet u zeker dat het goed gebeurt, heeft u geen rommel in huis en wordt het exact zoals u voor ogen heeft. Of nog net een beetje mooier.

Puttens modeshop img_0376 GPB putten Zielman Putten

Buitenschilderwerk, het behoud van uw woning of kantoor.

Ongeschilderd hout is onbeschermd en zal binnen de kortste keren gaan rotten. Maar ook uit esthetische overwegingen is het inhuren van een vakbekwame schilder onontbeerlijk.

Schilderwerk door het schildersbedrijf Putten

Loopt u ook al langere tijd rond met het idee om uw woning zelf te  gaan schilderen? Maar toch gaan er elke keer andere zaken voor? Logisch, want uw woonkamer of hal schilderen, de muren of plafonds sausen is een ingrijpende en tevens tijdrovende klus.
De schilders van Van Losenoord Schildersbedrijf nemen het buitenschilderwerk al ruim 3 generaties (70 jaar) lang uit handen van onze opdrachtgevers. Als meesterschilders werken wij alleen met producten waar wij zelf achter staan. Dit zijn onder andere; Sigma Coatings, Boonstoppel, Wijzonol bouwverven, Pure & Original en Sikkens.
Wij onderhouden en verfraaien uw huis met veel plezier en passie.

Schilderen (schilder) met oog voor perfectie!

Van Losenoord Schildersbedrijf uit Putten is in de regio Veluwe (Ermelo – Harderwijk – Garderen – Uddel – Nijkerk en Voorthuizen) dé specialist op het gebied van Binnenschilder werk. Wij hebben 70 jaar ervaring in het schilderen, behangen en muurverf spuiten in woningen, VVE’s en bedrijfspanden. Wij lopen voorop bij nieuwe ontwikkelingen in de markt. Onze kennis zetten wij telkens weer in, om de service en producten optimaal af te stemmen op de praktijk.  Hierdoor bent u verzekerd van een strak en duurzaam eindresultaat. Van Losenoord Schildersbedrijf is een echt familiebedrijf, met korte lijnen en betrokken vakmensen die hun deskundigheid graag met u delen. Wij doen wat we beloven. Wij staan u graag terzijde met advies op maat. Want samen met u kunnen we nog betere resultaten boeken!

 schildersbedrijf

Kosten schilderwerk Putten

Door het inhuren van een vakschilder bespaart u tevens geld. Niet alleen wordt het werk snel uitgevoerd, wat u een besparing in arbeidsuren oplevert. Ook is uw gevel, kozijn of deur gegarandeerd beschermt tegen de elementen!

U kunt ons ook voor ander buitenwerk inhuren. Zoals het schilderen van hekwerken (metaal of hout) en herstellen van buitenmeubels of het witten van de buitenmuren.

van Losenoord Schildersbedrijf staat graag voor uw Buitenschilderwerk klaar.

Waar schilderen de schilders van ons schildersbedrijf buiten Putten?

De buiten schilder – schilder – onderhoudsschilder – nieuwbouwschilders van het schildersbedrijf schilderen,  behangen, spuiten muurverf en latex oa. in: Putten, Nijkerk, Garderen, Voorthuizen, Ermelo,Harderwijk, Hierden, Kootwijk, Apeldoorn, Ede, Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Uddel, Elspeet, Vierhouten, Zeewolde, Almere, Barneveld, Amersfoort, Eemnes, Amsterdam, Naarden, Den Dolder, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Bilthoven, Soest, Laren, Bunschoten, Spakenburg en Den Bilt.
Schildersbedrijf Putten

van Losenoord Schilderbedrijf V.O.F.

  • 74 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!
  • Pure & Original schilder!
  • Schilder – Stylist – Stoffeerder

Wilt u meer informatie of graag direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.