0341 352515 info@losenoord.nl

Wanden spuiten

U heeft spuitwerk voor uw wanden in uw woning of kantoor? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Van Losenoord Schildersbedrijf is de specialist op het gebied van spuitwerk voor wanden en plafonds.

wanden spuiten   wanden spuiten

Of het nu gaat om uw woning, bedrijfspand of bedrijfshal, wij kunnen elke wand voor u spuiten. Onze belangrijkste kernpunten zijn; klantvriendelijkheid , kwaliteit en betaalbaarheid.
Wat u wilt is voor ons het belangrijkst. Wij staan u altijd zo goed mogelijk bij in te leveren werk en st aan u met raad en daad bij.

Van Losenoord schildersbedrijf uit Putten voert ieder werk kwalitatief zo goed mogelijk uit. Kleine klanten bestaan niet voor ons: iedere klant is belangrijk. Tenslotte willen wij onze diensten tegen een zo scherp mogelijk tarief aanbieden. Dat doen we door een concurrerend uurtarief te vragen en zo snel en efficiënt te werken. Onze snelheid is beroemd. Dat komt door de 70-jarige ervaring, maar net zo goed door het gebruik van de nieuwste technieken en hulpmiddelen.

 

 images  download

De voordelen van het spuiten van wanden en plafonds

Het spuiten van de wanden nog meer voordelen. Door de dikte van de laag dekt het alles en krijg je een egaal resultaat. Daarnaast zit er veel druk op latex spuiten zodat er snel gespoten kan worden. Om het spuitwerk nog sneller te laten verlopen gebruiken wij een grotere spuit straal waardoor u nu nog sneller de ruimte weer in gebruik kunt nemen. Spuiten kan in alle gewenste kleuren. U kunt nu dus een kleur uitkiezen die precies bij de rest van uw interieur past.

Waar spuiten wij wanden en plafonds?

De schilders van Van Losenoord Schildersbedrijf  uit Putten spuiten muurverf op wanden en plafonds o.a.: Putten, Nijkerk, Garderen, Voorthuizen, Ermelo, Kootwijk, Ede, Scherpenzeel, Kootwijkerbroek, Nunspeet, Uddel, Elspeet, Apeldoorn, Vierhouten, Zeewolde,Almere, Barneveld, Amersfoort, Eemnes, Amsterdam, Naarden, Hilversum, Blaricum, Eemnes, Bilthoven, Soest, Laren en Den Bilt.

Wilt u meer weten over Wanden spuiten?

Aarzel niet en neem per telefoon, e-mail of brief contact met ons op. Wij zullen al uw vragen zo snel mogelijk en zo goed mogelijk beantwoorden.

Van Losenoord Schilderbedrijf

  • 70 jaar een vertrouwd adres voor onderhoud!
  • Eigen, gediplomeerde vakschilders!
  • Schilders met oog voor Perfectie!

Wilt u meer informatie of graag gelijk een afspraak maken? Neem dan direct contact met ons op.